Informacja handlowa: 793 722 544 lub hurtownia@artmagic.pl

Zaloguj się Załóż konto

W przechowalni: 0 szt

Polityka prywatności

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.

Prosimy, abyś pamiętał, że w każdej chwili masz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych.

Dane firmowe i osobowe zawarte w formularzu rejestracyjnym są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami polskiego prawa, w szczególności z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883).
Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, która przechowywana jest na serwerze tego systemu w specjalnie wydzielonej strefie bezpieczeństwa. 

Administratorem danych osobowych artmagic.pl (dalej Administrator), 
czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest:
ARTMAGIC PHU Andrzej Surma
Pl. Wolnica 14 lok 6
31-060 Kraków
REGON: 120447946
NIP: 676-209-43-62

Administrator zarejestrował u Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (dalej GIODO) zbiór danych o nazwie ARTMAGIC, który znajduje się w księdze numer 140808.

Zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych, w tym rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024) oraz wytycznymi Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

Cookies

Sklep artmagic.pl wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia artmagic.pl rozpoznania Ciebie i dostosowania działania serwisu do Twoich potrzeb.

Sklep artmagic.pl wykorzystuje cookies do:
1. zapamiętania zalogowania;
2. zapamiętania zawartości Twojego koszyka;
3. tworzenia statystyk i raportów oglądalności.

„Cookies” identyfikują dane komputera i przeglądarki używanych do przeglądania stron internetowych – pozwalają np. dowiedzieć się czy dany komputer już odwiedzał stronę;
dane pozyskane z „cookies” nie są w żaden sposób łączone z danymi osobowymi użytkowników pozyskanymi np. podczas rejestracji w serwisach;
nie są szkodliwe ani dla nas ani dla naszych komputerów, czy smartfonów – nie wpływają na sposób ich działania;
nie powodują zmian konfiguracyjnych w urządzeniach końcowych, ani w oprogramowaniu zainstalowanym na tych urządzeniach;
domyślne parametry „ciasteczek” pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył;
na podstawie naszych zachowań na odwiedzanych stronach internetowych przekazują do serwerów informacje, dzięki którym wyświetlana strona jest lepiej dopasowana do indywidualnych preferencji.

Podstawowe rodzaje ciasteczek wykorzystywanych przez artmagic.pl

  • stałe - są to pliki przechowywane na urządzeniu Użytkownika przez określony w parametrach tych plików cookies czas lub do momentu ich skasowania przez Użytkownika. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie urządzenia nie powoduje ich usunięcia z urządzenia Użytkownika,
  • sesyjne - są to pliki tymczasowe, które są przechowywane na urządzeniu końcowym Użytkownika do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki np. do momentu opuszczenia strony internetowej czy wyłączenia przeglądarki. Zapisane w pliku informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci urządzenia,
  • cookies podmiotów zewnętrznych - są to pliki pochodzące np. serwerów Reklamodawców, z serwerów firm i dostawców usług, (np. banery reklamowe, mapy umieszczane na stronie Portalu albo wyszukiwania),
Zarządzanie cookies

Pamiętaj, że masz możliwość samodzielnego zarządzania „cookies”. Umożliwiają to np. przeglądarki internetowe, z których korzystasz. W najpopularniejszych przeglądarkach masz możliwość:
  • zaakceptowania obsługi „cookies”, co pozwoli Ci na pełne korzystanie z opcji oferowanych przez witryny internetowe;
  • zarządzania cookies na poziomie pojedynczych, wybranych przez Ciebie witryn;
  • określenia ustawień dla różnych typów „cookie”, na przykład akceptowania plików trwałych jako sesyjnych itp.;
  • blokowania lub usuwania cookies.

Efektem zmiany ustawień w przeglądarce, w zależności od wybranej opcji, może być utrata możliwości korzystania z niektórych serwisów i usług lub z niektórych funkcji w nich dostępnych.

Kategorie

Oferta dnia

Lusterko - AR7
Lusterko - AR7

19,21 zł z VAT


Newsletter

:: Wybierz grupę ::

Kontakt

793 722 544

ul. Leonida Teligi 24, 30-835 Kraków

Pracujemy od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-16:00